Abdullah Ramadan skal nytta fleire lokale råvarer når han lagar rettane på menyen. I tillegg til fisk vil det vera fleire rettar med kjøt.

Snart i gang etter driftspause

Publisert Sist oppdatert

6. november i fjor melde restauranten på Facebook at dørene ville vera stengde i eit par veker. Men veker vart til månadar.

– Me skulle eigentleg ha med oss julebordsesongen før pausen, men så fekk eg inn ei sjukmelding og hadde ikkje nok mannskap til å gjennomføra på ein god måte, forklarer eigar og dagleg leiar i Barmen AS, Espen Nordset Raknes, som driv restauranten.

I januar er det lågsesong, og det var planlagt ferieavvikling heile månaden, fortel drivaren. Den planlagde pausen skulle brukast til å gå gjennom menyen, sjå på tala og evaluera kva kvemmingane vil ha.

Vel korleis du vil lese oss!

Digitalt

170,- /mnd

Digitalt + papiravis

190,- /mnd

Digitalt år

1850,- /mnd

Digitalt + papiravis år

2150,- /mnd

For spørsmål, kontakt kundeservice på tlf: 56 55 00 20 eller kundeservice@hf.no
Laga med Labrador CMS