Nyhende
(denne)
Sport
(denne)
Kultur
(denne)
Fritt ord
(denne)
Bygdalangs
(denne)
Bustad og eigedom
(denne)
Bilete
(denne)
Næringsliv
(denne)
e-Avis
(denne)
Tips
(denne)
Vêret
(denne)
Meny
Meny
Lukk
Hei,
Nyhende
Politikk
Trafikk
Kvam
Jondal
Krim
Sport
Fotball
Volleyball
Skyting
Friidrett
Kultur
Musikk
Festival
Litteratur
Fritt ord
Ordskifte
Kommentar
Bygdalangs
Bustad og eigedom
Heimelsbyte
Bilete
Biletseriar
Video
Næringsliv
e-Avis
Tips
Vêret
Hei,
Ting HF
Lag digital brukar
Mi side
Kundesenter
HF Reklame
Les e-avis
Tips oss
Om Hordaland Folkeblad
Logg inn
Logg ut
Lukk
Mat og næringsmiddel
HF Mini:
Bakaren: – Me får eta så mange bollar me vil
Lagar rute for «tørste» turistar: – Eit verktøy for å finna opplevingar
Nytt lokalmattilbod: – Me håpar dette har kome for å bli
Gullmedaljar til lokale eplemostar
Atitaya serverer thaimat på Fosse: – Eg likar å jobba
Vil ha større anlegg, men same mengd fisk
Måtte liggja brakk i to månader
Så mykje får kommunane frå havbruksfondet
Vil ha same mengd fisk, men større anlegg
– Gjer vårt ytste kvar dag
– Kvifor skal me ikkje ha eit siderpol?
Sel sushi på Fykse: – Då eg flytta til Kvam, måtte eg laga min eigen sushi
Barmen AS utvidar: – Eg håpar kvemmingane likar sushi
Søkjer om ein halv million til modernisering
Last inn fleire