Kjøttet i Angusburgeren er av få råvarer som ikkje er lokale. – Me vil vekk frå den klassiske skiburgeren, og serverer heller ordentlig god mat, seier Michael Iversen.
– I mine auge finst det ikkje noko finare å sjå på enn snø, seiar av Visitfonna AS, Michael Iversen. Frå restauranten har ein god utsikt mot nettopp det.
Frå taket kan ein sjå til mange av stadane kor råvarene i restauranten kjem frå. Alle dei lokale samarbeidspartnarane er innanfor ein radius på 10 minuttar med helikopter, ifølgje Michael Iversen.
All maten er laga heilt frå botnen, utan unntak, fortel Joachim Jensen.
Pizzaen med parmaskinke har vorte ein av bestseljarane etter opninga, fortel Trine Grennes Grotobed Mathisen.
Trine Grennes Grotobed Mathisen og Joachim Jensen er nøgde med oppstarten av restauranten. – Responsen har vore heilt overveldande, fortel dei.Eline Sandnes Fosse