Hordaland Folkeblad logo
  • Nyhende
    (denne)
  • Sport
    (denne)
  • Kultur
    (denne)
  • Fritt ord
    (denne)
  • Bygdalangs
    (denne)
  • Bustad og eigedom
    (denne)
  • Bilete
    (denne)
  • Næringsliv
    (denne)
  • e-Avis
    (denne)
  • Tips
    (denne)
  • Vêret
    (denne)
Meny

Meny

Lukk

Hei,

  • Nyhende
    Politikk Trafikk Kvam Jondal Krim
  • Sport
    Fotball Volleyball Skyting Friidrett
  • Kultur
    Musikk Festival Litteratur
  • Fritt ord
    Ordskifte Kommentar
  • Bygdalangs
  • Bustad og eigedom
    Heimelsbyte
  • Bilete
    Biletseriar Video
  • Næringsliv
  • e-Avis
  • Tips
  • Vêret

Hei,

Ting HF Lag digital brukar Mi side Kundesenter HF Reklame Les e-avis Tips oss Om Hordaland Folkeblad Logg inn Logg ut

Hei,

Lukk

Fykse

Sel sushi på Fykse: – Då eg flytta til Kvam, måtte eg laga min eigen sushi

Dårleg sikt og trong veg – Kvam herad vil endra fartsgrensa

Tok medalje i Skule-NM

Borna gav gåver til nissane

Knut Hamre er 70 år:

– Om du bryt med det etablerte, kan det koma reaksjonar

Hamre kjem til Fykse


Dårleg år i plommehagane:

– Det er knapt ei plomme

– MC køyrde i fjellveggen


HF gjev ut barnemagasin – her er ein smakebit:

Irmelin likar å ha god plass, men synest det er litt langt til venene

Salatdyrkaren måtte stengja produksjonen


– Stein og tre i vegen

Jonsok i Kvam – Sjå biletserie:

– Det kjekkaste med å gifta seg er å få pakkar


Tips oss!

Informasjonen vil verta handsama konfidensielt og i samsvar med reglane for kjeldevern.

Hordaland Folkeblad logo

© Copyright Hordaland Folkeblad. Alt innhald er opphavsrettsleg beskytta. Hordaland Folkeblad arbeider etter Ver Varsam-plakaten.

Pressens faglige utvalg Redaktørplakaten Personvern og informasjonskapslar

Ansvarleg redaktør:
Sigbjørn Linga
Dagleg leiar:
Camilla Skaar

Kontakt oss

Redaksjonen
Kundeservice
Marknad

Mi side Kundesenter Marknad

Opningstider

Sentralbord mån-fre: 08:00-16:00
Telefon: 56 55 00 20

Postadresse

Boks 94, 5601 Norheimsund

Besøksadresse

Sandvenvegen 40, Norheimsund

Tilbake til toppen